Защо REVO

REVO

Revo technik e oснована през 2002 г.
Базирана е в Давентри, Англия, разположена в сърцето на британския моторен триъгълник, компанията също има представителство в Западна Вирджиния, САЩ. Trackside в Summit Point Raceway.

Revo е пионер в следпродажбените услуги за разработване на софтуер за увеличаване на производителността на двигателните контролни блокове (ECU) чрез OBDII в автомобилната индустрия. 
В продължение на повече от десетилетие Revo разширява продуктовата си гама и като софтуер и като хардуер за да обхване по-голямата част от автомобилите на Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Porche и Ford. 
Обхватът на компанията е наистина глобален, като се разпространява в над 40 държави чрез оторизирана мрежа от над 400 упълномощени дилъри и представителни центрове.

С екип от над 40 опитни автомобилни инженери, техници, дизайнери, специалисти по електроника и експерти по техническа поддръжка, Revo имат ненадминат опит в избраните пазарни сегменти. Revo разполага с изследователски и инженерингов център за развитие, разработване и изпитване на двигатели където всичките продукти на марката се тестват и модифицират за постигане на най-добрите показатели.

Софтуерът на Revo е разработен така, че да подобрява безопасно управляемостта на вашия автомобил, като осигурява повече мощност и въртящ момент през целият оборотен диапазон и същевременно предпазва двигателя от претоварване.

Въпреки че Revo предлагат едни от най-съществените увеличения на производителността на пазара, върховите стойности представляват част от много по-голяма картина и никога не са единственият фокус по време на разработването. REVO предлага перфектен баланс между производителност, икономичност, дълголетие и безопасност.

Разработката и тестването на софтуера Revo Performance се извършва в редица страни по целия свят, като се вземат предвид измененията в атмосферните условия, надморската височина и температура.

Процесът на проучване и разработка на Revo е най-обширният и задълбочен в индустрията, като ви дава продукт, на който можете да се доверите, и опит, който няма да забравите.

За повече информация;
www.dbros-garage.com
www.revotechnik.com