Кросоувърът Audi SQ2 с 300 к.с. под капака

Кросоувърът Audi SQ2 с 300 к.с. под капака

Производителят на Инголщат току-що разшири каталога си с модела SQ2, който застава начело на гамата на кросоувъра Q2.

В сърцето на версията SQ2 откриваме 2,0 TFSI 4-цилиндров двигател, разработен от инженерите на Audi и сглобяван в унгарския град Гьор, който генерира 300 к.с. и 400 Нм, и осигурява на SQ2 максимална скорост от 250 км/ч и от 0 до 100 км/ч за 4,8 сек.

Седемстепенна трансмисия S tronic с два съединителя, куатро и спортно окачване (което понижава с 20 мм центъра на тежестта на автомобила) също са в менюто на компактния кросоувър SQ2, разпознаваем от пръв поглед, тъй като каросерията му е значително доработена (сплитер, въздухозаборници, спойлер ...), оборудван с LED светлини отпред и отзад.

Оцветен в различни цветове по избор: ara blue, daytona gra, floret silver, glacier white, mythos black, quantum gray или tango red», SQ2 SUV може да бъде оборудван с 19-инчови джанти (по избор) вместо стандартните 18-инчови джанти на модела.

Интериорът Sport на кросоувъра Audi SQ2 (спортни седалки, мултифункционален волан, стоманени педали ...) в крайна сметка получава елементи от полиран алуминий , кожа Nappa в черен и червен цвят и Audi virtual cockpit благодарение на технологиите MMI navigation plus и MMI touch.
 

Остава само за разберем цената на новия кросоувър, който ще се появи на пазара в началото на 2019 г.
 

Нашите услуги