MILLTEK Sport

MILLTEK Sport

Milltek Sport  вече 35 години непрекъснато развиват, преработват и усъвършенстват изпускателни системи с цел оптимизация и повишаване на мощността.

Milltek Sport, предлага все по-широка гама от изпускателни системи, които се доказват успешно при ключови марки като Audi, Volkswagen, Porsche, SEAT, Skoda, BMW и Nissan, Mecedes, Subaru. Това постави Milltek Sport в челните редици на тунинг компаниите, а собствениците трябва да имат списък. Milltek Sport са назначили ключови дистрибутори и в момента изнасят в повече от 80 страни по света.

Като един от най-уважаваните в Европа производители на спортни изпускателни системи за шосейни и автомобили от моторните спортове, Milltek естествено има афинитет и към нововъведенията от другата страна на Атлантическия океан. Като първият производител на изпускателни системи във Великобритания, който добавя автомобили като FK8 Honda Civic Type R, Volkswagen UP GTi и Audi 8V RS3 седан и платформа R&D говори, че Milltek има ненадминат опит.

Всичко, излиза под марката Milltek, е проектирано и произведено в базата в Обединеното кралство, разположено в сърцето на Британската долина на моторните спортове. Всяка система е ръчно и прецизно изработена, за да надмине най-строгите стандарти на OEM и да покрие всички критерии на законодателството на ЕС. Материали като титан и въглеродни влакна са част от продуктите ползвани за изработване на накрайници - с невероятен набор от опции и финиши за избор.

Моротните спортове са огромна част от процеса на развитие на Milltek и съставляват значителна част от това, за което представлява марката. Доставчик на 13 автомобила на British Touring Car Championship, технически партньор на Toyota Motorsport Germany и официален технически партньор и спонсор на Volkswagen Racing Cup. Пълномощията на Milltek са толкова впечатляващи, колкото и техническите постижения.

За повече информация;

millteksport.com

Нашите услуги