История и ценности

История и ценности

Идеята за създаване на D-Bros Automotive бе породена от любовта ни към автомобилите и техниката на VW AG.  Началото бе поставено през 2010г с отварянето на първата ни автоработилница в която работехме, като занаятчии с тясна специализация VW Group. Междувременно израснахме и това наложи да се преместим и така създадохме сервиз D-Bros Automotive.  В началото на 2016г се преместихме за пореден път и сега сервизът се помещава в комплекс с площ 15000м2, където сервизното помещение е с площ 460м2 с охраняем паркинг за 25 автомобила и пункт за технически прегледи.

В помещението има обособени 9 работни станции за общи ремонти и текущо обслужване, център за демонтаж/монтаж на гуми, стенд за 3D реглаж на преден и заден мост, център за ремонт и обслужване на авто климатици, център за монтаж, гаранционен и след гаранционен сервиз на газови системи, буферен склад за ОЕ авточасти и консумативи.

"Нашата мисия е да предложим една нова и различна услуга, която да обезпечи всички сервизни дейности свързани с автомобила. Да гарантираме лично отношение към всеки клиент, обръщайки внимание и на най-дребните детайли. Да бъдем новатори и едни от малкото добри в бранша вместо поредните в бранша"

Цветан Доновски

 

Нашият екип

Нашите услуги