XADO

XADO

XADO е световен лидер в производството на химически продукти и лубриканти. Продуктите XADO притежават TUV сертификат както и 7 международни патента. Тествани са и могат да бъдат закупени в над 35 държави по цял свят.

Продуктите XADO са предназначени за възстановяване и ремонт на всякакъв вид превозни средства и механизми без тяхното разглобяване. 

Продуктите Хадо създават металокерамичен слой, който удължава от 2 до 4 пъти живота на автомобилните части.
Ревитализантите ХАДО притежават ISO и сертификат TUV.

Нашите продукти са патентовани в Япония, Германия, Китай, Русия, Южна Африка и САЩ, както са и официално лицензирани от Американският петролен институт (API), също така признати от компании като VOLVO, Daimler Chysler, OPEL и General Motors.
 
Ревитализанта ХАДО е микродисперсна, многокомпонентна смес от минерали с различни добавки и катализатори. XADO ревитализанта е присадка, която третира металните повърхности на износените детайли. Чрез своята ''know - how'' формула, тя консервира детайлите, като създава метaлокерамично покритие, върху тях. Благодарение на него се увеличава КПД-то на механизма, подобрява се точността при неговата работа както и значително се увеличава периода на експлоатацията му. Същността на действие на XADO - технология се изразява в т.нар. процес на ревитализация. А това е именно процес на възстановяване "връщане към живот" на износените детайли. Основата на феномена на ревитализация се състой от набор от физико-химически процеси в резултат, нa което триенето се намалява, драскотините и чертите се заличават.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
За повече информация;
www.dbros-garage.com

Нашите услуги