REVO

REVO

REVO Technik e oснована през 2002 г.
Базирана е в Давентри, Англия, разположена в сърцето на британския моторен триъгълник, компанията също има представителство в Западна Вирджиния, САЩ. Trackside в Summit Point Raceway.

REVO е пионер в разработването и оптимизирането на софтуер за увеличаване производителността на двигателните контролни блокове (ECU) чрез OBDII флаш за автомобили Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Porche и Ford.

В продължение на повече от 15 години REVO разширява продуктовата си гама и като софтуер и като хардуер за да предложи готови решения за директен монтаж Plug and Play на силови пакети.

Обхватът на компанията е наистина глобален,разпространява се в над 40 държави чрез оторизирана мрежа от над 450 упълномощени дилъри и представителни центрове.

Екъпът на REVO в Англия се състои от 60 опитни автомобилни инженери, техници, дизайнери, специалисти по електроника и експерти по техническа поддръжка, REVO имат ненадминат опит в избраните пазарни сегменти.

В централната база на REVO са разположени изследователски и инженерингов център за развитие, разработване и изпитване на двигатели където всичките продукти на марката се тестват на реални автомобили, модифициратсе за постигане на най-добрите показатели.

Софтуерът на REVO е разработен така, че да подобри безопасно управляемостта на вашия автомобил, като осигурява повече мощност и въртящ момент през целият оборотен диапазон и същевременно предпазва двигателя от претоварване. При софтуерите на REVO Stage 1 и Stage 2 се запазват и оптимизират фабрично заложените; еластичност, механичен ресурс, нива на вредни емисии при горните нива Stage 3, Stage 4, Stage 5, Stage 6, Stage 7 REVO изисква конкретна хардуерна потготовка на двигател, трансмисия и периферия. 

Въпреки че REVO предлагат едни от най-съществените увеличения на производителността на пазара на силовия тунинг, върховите стойности представляват част от много по-голяма картина и никога не са единственият фокус по време на разработването. REVO предлага перфектен баланс между производителност, икономичност, дълголетие и безопасност.

Разработката и тестването на софтуера REVO Performance се извършва в редица страни по целия свят т.нар Road Test,  като се вземат предвид измененията в атмосферните условия, надморската височина и температура. Всеки от софтуерите предлаган в дилърствата по света е модифициран за конкретния регион. 

Процесът на проучване и разработка на REVO е най-обширният и задълбочен в индустрията и за някой двигатели е в продължава до 18-20 месеца, а това ви дава продукт, на който можете да се доверите, и опит, който няма да забравите.

За повече информация;
www.dbros-garage.com
www.revotechnik.com

Нашите услуги