Active Sound- Активни Генератори за Ауспуха

Active Sound- Активни Генератори за Ауспуха

Системата Active Sound е позната от моделите на Audi с 3.0 BiTdi, SQ5 и SQ7.

Това което ние предлагаме е ретрофит на тази система в много други модели автомобили от VAG в които това не е предвидено фабрично. За целта ползваме оригинални компоненти и модули с възможност да добавим допълнителни функции. 

Възможен е избор между модул за управление AUDI и модул за управление MASERATI. Разликата между двтата е в звуковите карти и изходящата мощност на саунд генератора.
Възможно е да се добави контролен модул "Sound Booster" с bluetooth комуникация, който посредством приложение на телефона, външен бутон, Audi drive select или лоста за управление на темпомата може да променя звуковите характеристики 6 различни предварително конфигурирани режима. 

Различните режими могат да бъдат настройвани и променяни динамично според желанията на клиента в шорок диапазон. Могат да се настройват транспонираните обороти на разен ход, оборти и пиков саунд при стартиране на автомобила, сила на звука в зависимост от положението на педала на газта и скоростта на автомобила както и много други.

За повече информация 

dbros-garage.com/contacts

Имате нужда от Active Sound- Активни Генератори за Ауспуха?

Запази час

Колко ще Ви струва?

Последни новини