D-Bros Automotive-VAG Performance Center

D-Bros Automotive-VAG Performance Center

Сервиз D-Bros Automotive-VAG Performance Center е специализиран в ремонти, текущо обслужване, силов тунинг на автомобили от VW AG -Audi, VW, SEAT, Skoda, Porsche.

Ние знаем, че поддръжката на автомобилa е също толкова важна, трудна и отговорна колкото изборът и покупката.  Знаем, че голям процент от собствениците на автомобили от VW AG не са просто потребители на МПС, а хора с бензин в кръвта имащи потребност да получат не просто ремонт или закърпване на проблем, а разбиране, внимание към най-дребните детайли и заедно с професионалното решение на проблемите по автомобила да получат лично отношение.

Имайки предвид това ние от D-Bros Automotive създадохме превъзходен сервизен и тунинг център, оборудван и технически обезпечен с най-новите техологии за диагностика и ремонт.

Благодарение на връзката ни 24-7 с базата на  VW AG, имаме достъп до сервизна информация, текущи бюлетини и оригинални ръководства за ремонт. 

В годините нашето име стана синоним на "качество",  "доверие" и "точност".  И въпреки, че го изградихме през годините с много труд и безсънни нощи ние го дължим и на всички Вас, които ни се доверихте и ни дадохте възможност да се докажем.

D-Bros Automotive-VAG Performance Center

Нашият екип

Нашите услуги