Силов тунинг REVO

Силов тунинг REVO

D-Bros Automotive - VAG Performance Center е официален дилър на REVO за България.

Силовият тунинг е процес състоящ се от няколко различни стъпки. При REVO тези стъпки се наричат нива (Stages). 

Ниво 1 (Stage 1) - Софтуерен тунинг ( познат още като ремап/чип тунинг)

Това ниво за повечето автомобили е само софтуерен ремап (т.нар.чип тунинг) и не изисква инсталиране на модифициран хардуер. 

Софтуерите разработени от REVO не са просто гориво и налягане на турбото, те представляват прецизна оптимизация на запалването, гориво, налягане, предварение, положение на разпределителните валове (при автомобили с Variable valve timing).

Задължително условие за това ниво е всичко по хардуера и периферията на двигателя да е фабрично и да работи коректно в това число EGR, DPF, CAT, вихрови клапи и т.н.

REVO Tuning STG 1

Ниво 1+/ниво 2 (Stage 1+/ Stage 2) - Изискват софтуерен и лек хардуерен тунинг.

Във този етап инженерите на REVO разработват хардуерен пакет (REVO Performance Pack) и на базата на този конкретен хардуер се разработва софтуера.

 

Performance pack 1

Performance pack2

Нивата след 2-ро (Stage3, Stage4, Stage5, Stage6, Stage7) са налични за опредлени бензинови двигатели и за тях има строги изисквания за силовите компоненти на двигателя. За всеки конкретен автомобил, за всеки конкретен двигател, за всяко конкретно ECU и софтуерна версия REVO изисква конкретни промени на конкретни компоненти в двигателя и периферията. Всички индивидуални хардуерни изисквания са описани в каталога на www.onlyrevo.com с конкретни модели и номера на турбо компресори, кулъри, интейк системи, горивни системи, катализатори, изпускателни системи, бутала, биели, лагери, съединители, окачване на двигател и трансмисия, спирачна система.

 

Turbo REVOIntake REVO  Audi 3.0TFSI, Charge Cooler Kit REVO

Down pipe

 

REVO COOLERREVO BRAKES

REVO DYNO GRAF

Имате нужда от Силов тунинг REVO?

Запази час

Колко ще Ви струва?

Последни новини