Carbon Cleaner

Carbon Cleaner

Карбон Клиинър е проектирана, създадена, патентована и произведена изцяло в България.

 

  • Carbon Cleaner Professional машината е напълно автоматизирана и работи на 230V, което я прави много ефективна от гледна точка на производство на газ.
  • Произвежда дебит от 30 литра газ на минута, което гарантира пълното и ефективно декарбонизиране на двигателя при най-нисък разход на гориво.
  • Почиства бензинови и дизелови двигатели с кубатура до 12000 куб. см. поради високата си мощност.
  • Изключително икономична на разход на енергия – консумацията на ток е 2 kW/h.
  • Oборудвана със старт/стоп бутон, таймер – 60 мин., регулатор на напрежението – 0-230V, вграден волт и амперметър, LED индикатор за ниско ниво на електролита, LED индикатор за високо ниво в осушителя и охладителна система, която да отнема топлина от машината дори и в най–топлите условия.
  • Размери: 80 см. x 80 см. x 30 см.
    Тегло: 65 кг.
  • Carbon Cleaner Professional машината е мобилна и с колела устойчиви на масло, съобразено с изискванията за сервизи.

 

Добавяне на водород към нормалната гориво-въздушна смес на двигателя се създава по-скоростно изгаряне в цилиндрите, което се отразява благоприятно от гледна точка премахването на въглеродни отлагания.
Единствено водородът има свойството да сублимира твърди материали, каквито са въглеродните депозити в един двигател с вътрешно горене. Газът влиза през въздушния филтър и се смесва с въздуха и при изгарянето си сублимира (изпарява) твърдите въглеродни отлагания и те излизат като изгорели газове със специфичен мирис и цвят.

По този начин наслояванията от въглерод (сажди, накипи и налепи) по клапани, сегменти на буталата, челната част на буталата, DPF или FAP филтър, катализатор и цялата изпускателна система се премахват трайно от тези основни елементи на двигателя, за да може автомобилът Ви да „диша“ и работи правилно.

 

За повече информация;

carbon-cleaner.com

 

 

 

Нашите услуги