Walnut Blasting

Walnut Blasting

Walnut Blasting / Бластиране с черупки

Бластирането с черупки е процес, при който се използва абразивен материал, като например черупки от орехи или други видове черупки, за почистване на повърхности. Този метод се използва за отстраняване на замърсявания, боя или ръжда от различни материали като метал, дърво или бетон.
 
При бластирането с черупки, абразивният материал се изстрелва с високо налягане чрез компресиран въздух или друго средство към повърхността, която се обработва. Този процес може да бъде използван за подготовка на повърхности преди боядисване, за почистване на метални детайли или за реставрация на стари обекти.
 
Бластирането с черупки може да бъде ефективен метод за почистване и подготовка на различни повърхности, като се осигурява по-голяма адхезия на боята и удължава живота на обработвания материал.
 
Ние в Ди Брос Аутомотив използваме тази процедура за почистване на въглеродни отлагания във всмукателните портове, клапаните и леглата на клапаните на двигатели с вътрешно горене.
В комбинация с водородно почистване Carbon Cleaner и подходяща добавка 6в1 от белгийският производител Marly можем да пемахнем голяма, част от проблемите при съвременните двигатели.
 
За повече информация на телефоните в приемната;
+359 877 556 450
+359 877 556 455
+359 877 556 965
 

Имате нужда от Walnut Blasting?

Запази час

Колко ще Ви струва?

Последни новини